Зимата свари неподготвени много хора, не малко бяха из пътищата

...
Зимата свари неподготвени много хора, не малко бяха из пътищата
Коментари Харесай

Наши актьори бедстват насред магистралата

Зимата свари неподготвени доста хора, не малко бяха из пътищата на България макар многократните предизвестия да не се пътува, с изключение на, в случай че не е извънредно неотложно. Е, надали всичките са били толкоз належащи, само че... вижте ги и вие преценете.

Актьорът Емил Марков сподели и каква непредвидена среща е имал посред автомагистралата със свои сътрудници. И до момента в който всички бедстват, и по този начин и по този начин са блокирани от трафика и неприятните пътни условия, въпреки всичко са решили да запечатат момента. С усмивки до ушите, несъмнено.

Магистрални Срещи  Честит Първи Сняг, българи! Ще си победстваме малко ние ", написа под фрагмента Силвия Петкова

" На тия условия щом могат да се хилят по този начин, значи не са толкоз зле ", типично по български гласи един от коментиращите колоритния кадър в обществените мрежи.

А в различен се споделя: " Много са ми забавни тия палячовци, които пишат добре пристигнали в България, какво желаят. При непрекъснат снеговалеж по какъв начин да бъде изчистено да асфалт? Приличат ми на оня таксиметров водач, който знае по какъв начин да оправи страната, само че няма кой да му кара таксито "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР