Зеленият сертификат се превърна в политическа тема и се сатанизира.

...
Зеленият сертификат се превърна в политическа тема и се сатанизира.
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев разкри за заразен с COVID сред антиваксърите от Възраждане

Зеленият документ се трансформира в политическа тематика и се сатанизира. Този документ открива равнището на риск у хората. Това съобщи пред Българска национална телевизия пулмологът и народен представител от " Демократична България " доктор Александър Симидчиев.

Да, имунизациите не са 100%, само че понижават трансмисията с 60%. Два пъти по-малък е шансът имунизирани да се заразят, сподели още специалистът и добави: Можем да предотвратим болестта, а ние не го вършим.

" Някои от сътрудниците съзнателно не носят маски, същите тези бяха и срещу документите, а в този момент са със инфектиран в парламентарната група ", разяснява доктор Симидчиев във връзка на " Възраждане ".

Припомняме, че от ПГ на " Възраждане " провеждат митинг против зелените документи, а водачът Костадин Костадинов даже загатна за взлом на Народното събрание.
свързани новини53805на 07.01.202269174на 07.01.2022
" Депутатите непрекъснато поддържат връзка, на има и други 600 публицисти и администрация. Трябва да управляваме риска, с цел да може да работи Народно събрание ", заяви още той.

Симидчиев добави, че още няма данни по какъв начин се развива Омикрон у нас. Според пулмолога може да има носители и на последните два разновидността на КОВИД - Омикрон и Делта, а те са поради " държание " на хората. Омикрон е 16 пъти по-заразен.

" В България леталитетът от ковид е над 4%. Повече от данните по света ", съобщи доктор Симидчиев.

И даде образец за ръководството на риска и зелените документи: " Хората с брошура вършат по-малко произшествия, от тези без ".

Д-р Александър Семидчиев изрази песимизъм, че можем да достигнем 70% имунизирани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР