Зелените сертификати трябва изцяло да отпаднат, тъй като убиват бизнеса.

...
Зелените сертификати трябва изцяло да отпаднат, тъй като убиват бизнеса.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Сертификатите убиват бизнеса

Зелените документи би трябвало напълно да отпаднат, защото убиват бизнеса. Такова мнение изрази депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов от трибуната в Народното събрание по време на съвещанието в четвъртък.

„ Говоря от свое име, а не от името на парламентарната група. Един здрав човек, въпреки и неимунизиран, не е рисков за никого, за разлика от един притежател на вируса. Зеленият документ би трябвало да се махне по принцип. Това е моето мнение ”, съобщи той.

" С полемиките за зеления документ караме жителите да не желаят да се имунизират ", сподели от своя страна Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

„ Това, което се опитваме да създадем - да сложим зелените документи като норма за влизане в Народното събрание, единствено кара българските жители да не се имунизират. Дебатите работят в противоположна посока. Предложението депутатите без зелен документ да заседават отдалечено, е дискриминация ”, безапелационен бе той.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов разяснява, че хората без документ, непреболедувалите и неимунизираните слагат под риск живота и здравето на всички.

„ Въвеждането на зелен документ при по-малко от 25% имунизирани е дискриминационно отношение. Но даже децата ни, които вървят на учебно заведение имат документ. Тези, които нямат не вървят. Не е наша работа да преценяме дали това е деискриминация или не, има си комисия по този въпрос ”, добави Ангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР