Левски си осигури първо лятно попълнение, пише Тема Спорт“. Това

...
Левски си осигури първо лятно попълнение, пише Тема Спорт“. Това
Коментари Харесай

Левски си осигури бразилец за новия сезон

Левски си обезпечи първо лятно попълнение, написа „ Тема Спорт “. Това е бразилският ляв бек Майкон. От „ Герена “ съумяха да се договорят за правата на 24-годишния футболист, който играе в четвъртодивизионния локален Нова Игуасу. Още през предходната седмица пък играчът бе дал единодушие за договорката.
Прочетете още
От началото на 2024 година Майкон е изиграл 17 турнирни мача, в които е отбелязал 1 гол, като множеството са в Шампионата Кариока, в който се е изправял против топотбори като Флуминензе, Фламенго, Васко да Гама и Ботафого. Шампионатът в Серия Д стартира неотдавна, а левият бранител е бил на терена през всичките 90 минути в 2 мача в дивизията тази година против Демократа и Сера.

До момента през кариерата си Майкон е носил екипите още на Витория Еспирито Санто и Нова Венесия, които също са от долните равнища на бразилския футбол.

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков анонсира, че ще бъдат привлечени най-малко 5-има нови, като желае това да се случи до началото на подготовката. Лятната селекция ще бъде огромна, като даже се чака взетите попълнения да надвишават тази численост. Ако това се случи, няма да е по никакъв начин изненадващо. Средства за прехвърляния ще бъдат обезпечени от продажбите на централния бранител Хосе Кордоба и нападателя Рикардиньо. За бранителя има оферта от Рейнджърс.

По-рано през годината помощник-треньорът Красимир Петров пътува до Бразилия, с цел да следи възможни нови попълнения, и Майкон тогава е попаднал в листата му. Петров бе в компанията на мениджъра Джери Перейра, който оказва помощ интензивно в селекцията на Левски през последните трансферни прозорци.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР