Зелените коридори за пазаруване в супермаркетите се преместват следобед. Вместо

...
Зелените коридори за пазаруване в супермаркетите се преместват следобед. Вместо
Коментари Харесай

Зелените коридори с нов час, ще ги има в аптеките

Зелените коридори за извършване на покупки в супермаркетите се реалокират следобяд. Вместо от 8:00 до 10:00 сутринта, възрастните клиенти ще могат да си купуват нужното от 13:30 до 16:30. По-младите нямат право да влизат в магазините в този откъслек от време. Това гласи нова заповед на министъра на опазването на здравето, която влиза в действие от събота, 14 ноември.
В аптеките ще има два " зелени коридора " – заран сред 8:00 и 10:00 и следобяд сред 13:30 и 16:30. В тях ще се позволяват единствено хора на и над 65-годишна възраст.
 Не всички възрастни одобряват концепцията за зелен кулоар за извършване на покупки Не всички възрастни одобряват концепцията за " зелен кулоар " за извършване на покупки
„ Зеленият кулоар “, който дава опция на възрастните хора да пазарят от 8.00 до 10.00 часа, основава стеснение за няк...
Часът е най-приемлив както за магазините, по този начин и за възрастните хора, доста от които вървят на работа, разгласи на брифинг министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов.
Хората на и над 65 години могат да вървят и през другото време в магазините, в случай че имат такава нужда, акцентира министърът.
Властите са работили повече от седмица по избирането на най-подходящия интервал за " зелени коридори ", извършени са доста диалози с комерсиалните вериги и е реализирано това решение. Възрастните хора прецизно съблюдават зелените коридори, увери Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР