Здравословното състояние на почетния президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не

...
Здравословното състояние на почетния президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не
Коментари Харесай

Болният Димитър Пенев не замина с "ЦСКА-София" за Украйна

Здравословното положение на почетния президент на " ЦСКА-София " Димитър Пенев не му разреши да пътува с тима за гостуването против " Зоря " (Луганск) от група С на шампионата Лига на конференцията. Това е втори следващ мач на открито, след този против " Рома " (1:5), който бе пропуснат от Пенев, поради разтърсеното му здраве. В чартъра за Запорожие обаче се качиха други ветерани, които по традиция съпровождат тима за подкрепа - Димитър Якимов, Петър Жеков и Георги Велинов. Двубоят е на следващия ден от 19:45 ч. точно в Запорожие и ще се предава директно по bTV Action.

На потегляне треньорът на " ЦСКА-София " Стойчо Младенов съобщи, че отборът си е взел поучения от загубите с 0:1 от " Зоря " в София и 1:3 от " Локомотив " (Пд). Добрата вест е, че националът Георги Йомов е възобновен от контузия и е подготвен за игра.

" Настроението е боево, по този начин би трябвало да бъде. Отиваме да спечелим точки, по този начин ще бъде и в останалите мачове. Нашата цел е най-много точки. Добро е положението на Йомов, няма нищо притеснително. Готов е да изиграе мача. Очаквам да изиграем 90 минути, както изиграхме първите 45 тука (б.ред. - против " Зоря " ). Това е моето предпочитание. Направихме всичко допустимо да възстановим футболистите и съм сигурен, че го направихме. Загубата против " Локомотив " (Пловдив) е извънредно неприятна. Трудно я преживяхме. Най-малко съм я очаквал. За съжаление се получи и то на " Българска войска ", където имаме висока успеваемост. С двама свежи хора трябваше да седим по-добре. Това беше разковничето в мача ", разяснява Младенов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР