Здравният министър в оставка Костадин Ангелов отиде в сряда в

...
Здравният министър в оставка Костадин Ангелов отиде в сряда в
Коментари Харесай

Ангелов поиска от парламента нов състав на НОЩ

Здравният министър в оставка Костадин Ангелов отиде в сряда в Народното събрание и изиска депутатите да излъчат нов състав за Национален действен щаб (НОЩ) против ковид, който да дава отговор на вижданията им за ръководство на пандемията.

" Няколко дни чувам по какъв начин разнообразни представители на партии оферират членове за Националния действен щаб. Имат хрумвания за неговите функционалности и дейности. Ако в действителност смятате, че НОЩ е органът, който може да ръководи дейно пандемията в България, апелирам дайте вашите оферти за членове по метода, по който ги заявихте в коридорите на Народното събрание ", сподели той.

" Бяха изказания отзиви, че хирурзи не могат да ръководят пандемията, а аз настоявам, че тя досега се ръководи сполучливо. Числата го демонстрират. Ние съумяваме да излезем сполучливо от третата вълна ", сподели той.

Ангелов добави, че на следващия ден той и НОЩ ще дадат постоянния си брифинг за развиването на епидемията и прикани до тогава Народното събрание да излъчи нови негови членове, които да бъдат конституирани.

" Можем в действителност дружно да покажем, че обединени в действителност мислим и вършим това, което приказваме, а освен приказваме ", съобщи Ангелов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР