Здравните власти обявиха, че ще наложат глоби на депутатите, които

...
Здравните власти обявиха, че ще наложат глоби на депутатите, които
Коментари Харесай

Глоба 300 лв. за депутатите без маски в пленарна зала

Здравните управляващи оповестиха, че ще наложат санкции на депутатите, които са били без маски в пленарна зала и ще ги издирят посредством фотоси и фрагменти от медиите. Глобата е 300 лв..

За втори следващ ден депутати работят без маски в пленарната зала. Някои даже упрекнаха медиите, че са посочили нарушаването, с „ безчинство “ и „ гнет “.

Неочаквано социалистът Валери Жаблянов атакува публицистите и изиска да получи институционална отбрана.

Той настоя Народното събрание да направи всичко допустимо да се приключи електронния гнет върху депутатите, тяхното дискредитиране от малките екрани и други средства за информация, подборното снимане, неуместното проявление, както и нанасянето на морални и други вреди.

„ Тази медийна вакханалия подрива престижа на Народно събрание, на народните представители поотделно и на парламентарния темперамент на републиката “, съобщи той.

Управляващите уличиха опозицията, че не съблюдава разпоредбите, които се отнасят за всички.

„ Не считаме, че снимането на депутати без маска е безчинство и че е асортимент. Вчера вашата парламентарна група беше без маски
Какъв е нашият персонален образец, надали не сме някаква номенклатура и да вършим каквото си искаме… “, разяснява Тома Биков от ГЕРБ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР