Заявките за доставки на руски газ към Словакия през Украйна

...
Заявките за доставки на руски газ към Словакия през Украйна
Коментари Харесай

Словакия увеличи заявките за руски газ

Заявките за доставки на съветски газ към Словакия през Украйна за през днешния ден са се нараснали, сочат данни на словашкия мрежови оператор " Еустрийм " (Eustream), представени от Ройтерс.

Дневните размери през пункта Велке Капушани възлизат на 946 741 мегаватчаса по отношение на 625 135 мегаватчаса през вчерашния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

Междувременно през вчерашния ден стана ясно, че " Норд стрийм-2 " (Nord Stream-2), основаната в Швейцария компания оператор на газопровода " Северен поток-2 ", съумя да предотврати изпадането си в неплатежоспособност, откакто швейцарски съд ѝ даде период до 10 септември да преструктурира финансите си. Това съобщи ДПА, базирайки се на информация в профилиран държавен вестник в Швейцария.

Назначен е и краткотраен админ на компанията. " Норд стрийм-2 " е дъщерно сдружение на съветския държавен енергиен колос " Газпром " и е обект на наказания от страна на Съединени американски щати, което прави невероятно компанията да прави бизнес и в Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР