Затварянето на всички заведения и забраната за излизане на хората

...
Затварянето на всички заведения и забраната за излизане на хората
Коментари Харесай

Гладът изкара проститутките на улицата

Затварянето на всички заведения и възбраната за излизане на хората от домовете им заради пандемията с ковид докара до банкрут проституцията в страната, а работещите в секс промишлеността бяха принудени да излязат на улицата в търсене на прехранване макар страха от заразяване. Това оповестяват локалните медии, представени от " Блиц ". Всички обществени домове от Банкок до Патая са затворени, нощните клубове не работят, клубовете и салоните за разтривки са запечатани, границите на страната са затворени и на процедура туристи въобще няма. Всичко това остави към 300 000 полови служащи без работа, изкарвайки някои от тях на улицата на директен риск от заразяване със смъртоносния ковид.

" Страхувам се от вируса, само че би трябвало да намеря клиенти, с цел да мога да заплащам наема за стаята си, както и да се храня ", споделя Пим, 32-годишен транссексуален секс-работник, който " вършее " в регион на Банкок, - град, който другояче е прочут със своите питейни заведения за секс услуги.

От петък в Тайланд е въведен вечерен час от 22.00 до 04.00 сутринта. Правителството, обаче, към този момент заявява подготвеност да затегне ограниченията за битка против ковид, като вкара 24-часова карантина и цялостна възбрана за излизане от домовете. До момента в страната са инфектирани над 2000 души, а смъртните случаи са 20. Само за последното денонощие записаните нови случаи на заразяване са 102. При отворени заведения и естествен темп на живот, секс работничките изкарват сред 300 и 600 $ седмично.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР