Засилва се тревогата около акцията по отнемане поне половината от

...
Засилва се тревогата около акцията по отнемане поне половината от
Коментари Харесай

Сачева: Некомпетентността и безотговорността на властта може да доведе до екологична криза

Засилва се паниката към акцията по лишаване най-малко половината от товара от 3300 тона азотни торове на заседналия край Яйлата транспортен съд. Лошото време основава проблеми. Вече има приключване на азотен тор.

" След като с сътрудниците от Политическа партия ГЕРБ посетихме Яйлата и призовахме за незабавни дейности, които да предотвратят надвисналата екологична злополука, служебното държавно управление на Румен Радев се задейства, въпреки и пропускайки 6 дни, в които се задълбочиха проблемите ", съобщи някогашният обществен министър Деница Сачева във фейсбук.

" Със страдание установяваме, че тези дейности са белязани от непросветеност и безнаказаност, а разсипването на азотна тор в морето от държавния работен екип е на път да направи от една повреда в морето същинска екологична рецесия. Призоваваме за отговорност и точни дейности, а в случай че държавното управление не може да се оправи, както към този момент показва на процедура, е по-добре да изиска помощ вместо да показва рисковото си изтощение ", моли тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР