Защо денят започва така? Защото днес ще разберем от кога

...
Защо денят започва така? Защото днес ще разберем от кога
Коментари Харесай

Онлайн обучение. Контролирате ли детето дали учи?

Защо денят стартира по този начин?

Защото през днешния ден ще разберем от по кое време стартира новият локдаун у нас. Ще можем да излизаме, само че до къде?

Ще има ли нов кредитен мораториум след 31 март? Прогноза на банкера Левон Хампарцумян.

А може би, тъй като на 61 години си отиде един от известните коронаскептици - президентът на Танзания. Официално - от сърдечно заболяване.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Часове преди оповестяването на нов локдаун у нас, поради внезапното повишаване на новозаразените и препълването на лечебните заведения, още веднъж поражда въпросът по какъв начин родителите на най-малките деца ще намерят вид да се грижат за тях, в случай че не могат да отсъстват от работа и няма на кого да разчитат, а за родителите на учениците на дневен ред излиза отдалеченото образование и уговорките им да наблюдават по какъв начин се оправят децата, до момента в който стоят пред компютъра у дома.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР