Защитникът оздаде подробности около напукането сиБившият защитник на ЦСКА Раул

...
Защитникът оздаде подробности около напукането сиБившият защитник на ЦСКА Раул
Коментари Харесай

Албентоса разкри за чистка на Армията

Защитникът оздаде детайлности към напукането си
Бившият бранител на ЦСКА Раул Албентоса разкри, че клубът ще се раздели с 12-13 от чужденците. Тази седмица испанецът разтрогна своя контракт с " алените ".

" Миналата седмица, в четвъртък, притежателят на клуба ми се обади и ми сподели, че обстановката е доста неприятна и фирмите им имат доста загуби. 90 % от клуба се ръководи от него с парите на фирмите му и той не може да излезе на сметка от многото задгранични футболисти. Всъщност той ми сподели, че ще махне 12 или 13 от чужденците в тима, тъй като не може да го устоя. Аз бях един от първите, който сподели, че съм подготвен да направя крачка настрана и ще се опитам да оказа помощ на клуба ", разяснява Албентоса в изявление за " Mundo Deportivo ".

" Играех постоянно за ЦСКА и моите съотборници ме направиха капитан. Хората бяха супер удовлетворени от мен, от моето показване. Всъщност притежателят съжалява, че напущам, само че футболът се намира в подобен миг. Все отново може да се срещнем още веднъж ", съобщи още ибериецът.

" Имаме тим, който може да се пребори за купата или най-малко да бъде втори. Все още следва да се изиграят два мача от постоянния дял на шампионата и по-късно още 10 мача от плейофите. Също по този начин ни предстояха полуфиналните мачове за Купата на България. Надявах се най-малко да спечелим купата ", добави Албентоса.

" Ейбар е доста особено място за мен. Бих се върнал в тима със затворени очи. Сега е време да изчакам за идващия добър план. Това, което желая е да продължа да бъда значима част от идващия ми тим и да бъда благополучен ", приключи бранителят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР