Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини посочи двамата футболисти, направили му

...
Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини посочи двамата футболисти, направили му
Коментари Харесай

Киелини: Двамата най-ужасни футболисти, които съм виждал са Балотели и Фелипе Мело

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини уточни двамата футболисти, създали му най-лошо усещане в неговата кариера. Това е някогашният му съотборник в националния тим на Италия Марио Балотели, както и Фелипе Мело, с който играха дружно за " Старата госпожа " през 2009/10 и 2010/11.

" Бях в действителност отчаян от двама играчи и удостоверявам всичко, което написах в автобиографията ми. Балотели е отрицателен човек, който няма почитание към колектива. По време на Купата на конфедерациите против Бразилия през 2013 година той не оказа помощ за нищо. Той в действителност заслужаваше пестник. Някои хора си мислеха, че Балотели е в топ 5 на нападателите в света, само че аз в никакъв случай не съм го слагал даже в топ 10 или топ 20. Въпреки това, имаше някой още по-ужасен: Фелипе Мело - в действителност най-ужасният от най-ужасните. Не претърпявам хора, на които им липсва възприятие за почитание и които постоянно желаят да са в съпротива. С него в близост постоянно имаше възможност да настъпи кавга. Казах го и на шефовете: той е гнила ябълка.

Не тая завист, нито нуждая се от такава. Ако би трябвало да споделям нещо с тези футболисти, ще го направя. Не съм най-хубав другар на всекиго, само че те са единствените двама, които минаха всички допустими правила. Доколкото знам, казусът не е дали играеш неприятно, нито дали излизаш по нощите, а дали проявяваш липса на почит и нямаш нищо вътре в себе си. Това може да се случи един път, само че не и в случай че е наклонност ", разяснява Киелини пред " Ла Република ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР