Защитникът на Левски Жереми Петрис готви бягство в ЦСКА! Това

...
Защитникът на Левски Жереми Петрис готви бягство в ЦСКА! Това
Коментари Харесай

Левски разследва бягство на Петрис в ЦСКА

Защитникът на Левски Жереми Петрис готви бягство в ЦСКА! Това подозират " сините " шефове, които са дочули, че французинът е в доста положителни връзки с част от " алените " футболисти. Това било подпечатано от секретна фотография, на която Петрис театралничи с нападателя Дюкенс Назон и още футболисти на " алените ", написа през днешния ден в. " Мач Телеграф ".

Бранителят, който желае неведнъж нарастване на заплатата, с цел да преподпише контракта си със " сините ", даже е бил разпитан от управлението за възможни договаряния с ЦСКА за контракт от лятото. Жереми Петрис твърдо е отрекъл, че беседва с " алените " и прецизирал, че към момента не знае къде ще продължи кариерата му, в случай че не преподпише. Това обаче не е свалило подозренията от " сините " шефове.

Припомняме, че Петрис беше пред привършване с футбола и съгласно слуховете е работил в ресторант, когато получи поканата от Левски, която го върна терена. Защитникът по неофициална информация взима 3500 евро месечно към днешна дата, а упорства за 17 000 евро, с цел да преподпише. Ръководството на " сините " няма никакво желание да дава такава голяма заплата на французина. Много е евентуално, в случай че до януари 2024 година той не е преподписал, притежателят на Левски Наско Сираков да извърши заканата си и да го забие трайно на пейката.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР