Потапящо Trans+ изживяване идва в Лондон тази седмица, отбелязвайки хилядолетната

...
Потапящо Trans+ изживяване идва в Лондон тази седмица, отбелязвайки хилядолетната
Коментари Харесай

Месец на гордостта 2024: Потапящо Trans+ изживяване идва в Лондон

Потапящо Trans+ преживяване идва в Лондон тази седмица, отбелязвайки хилядолетната история на една едва показана група, отхвърлена като „ съвременна мода “ и „ наклонност “.

Queer Voices чества Месеца на гордостта с Trans+ History Week, самодейност, която ще изследва задълбочено богатата история на транссексуалните и транссексуалните хора, като води посетителите на многостранно културно странствуване. Организацията е основала преживяването в Outernet London, полузатвореното цифрово пространство на Tottenham Court Road, с цел да разведе посетителите през Trans+ пространството със жанр, който препраща към DIY природата на субкултурата на зина, емблематичната връзка на групата от предишното, която към момента продължава и през днешния ден.

Произведението - което е съчетано с изкуство, основано от Trans+ художници по целия свят - се концентрира върху три истории, като се стартира с жриците на Гали, античен римски медал, който фамозно оспорва нормите за пола на епохата. Изложбата обгръща и американс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР