Защитникът на Челси Антонио Рюдигер ще подпише четиригодишен договор с

...
Защитникът на Челси Антонио Рюдигер ще подпише четиригодишен договор с
Коментари Харесай

Рюдигер поема към Ювентус

Защитникът на Челси Антонио Рюдигер ще подпише четиригодишен контракт с Ювентус. 29-годишният немец става свободен сътрудник през юни, когато актуалният му договор изтича. " Сините " се пробваха да задържат бранителя с нов, само че той настойчиво отхвърляше, тъй като не беше удовлетворен от предлагането на клуба във финансов аспект.

След като активите на Роман Абрамович бяха " замразени " и на клуба бяха наложени наказания поради руснака, лондончани не могат преговорят с играчите си за възобновяване на договорите им, както и приходите стопираха.

Отборите на Манчестър Юнайтед, Нюкасъл, Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен) се интересуваха от Рюдигер, само че в този момент " Gazzetta dello Sport " твърди, че немският национал е споделил " да " на трансфер в Ювентус. Той ще подпише четиригодишен контракт с " биаконерите " и ще прибира по към 5,4 милиона паунда на сезон в Италия.

Рюдигер се трансформира в един от най-хубавите бранители в света, откогато Томас Тухел дойде в Челси. Той изигра основна роля в триумфа им в Шампионската лига и също по този начин им оказа помощ да завоюват Световното клубно състезание предишния месец.

В тима на лондончани обаче има още редица играчи, чиито контракти изтичат това лято, в това число бранителите Сесар Аспиликуета и Андреас Кристенсен.
 Нов удар по Челси:
Нов удар по Челси: " Сините " одобряват Реал (Мадрид) на празен стадион?

И това се дължи на глобите, наложени на Роман Абрамович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР