Селекционерът на Португалия Роберто Мартинес разкри, че нито за миг

...
Селекционерът на Португалия Роберто Мартинес разкри, че нито за миг
Коментари Харесай

Селекционерът на Португалия: Статистиката на Кристиано е красноречива, имаме нужда от него

Селекционерът на Португалия Роберто Мартинес разкри, че нито за момент не му е минавало през мозъка да не включи Кристиано Роналдо измежду избраниците си за Европейското състезание.

“Статистиката на Кристиано е красноречива. Говорим за футболист, който е вкарал 42 гола в 41 мача за клуба си, показва непоклатимост и дарба постоянно да е в оптимална форма. Със сигурност имаме потребност от него ”, изясни Мартинес.

“Не вършим избора си на база това къде играят футболистите. Искаме да имаме най-хубавия състав и повикахме 26 играчи, които да са част от него. Следим самостоятелните индикатори на всички и значимостта им за микроклимата в тима. Някои са с второстепенна роля в съблекалнята на огромни тимове, а други са тартори в не толкоз мощни отбори. От март 2023 година до през днешния ден събрахме доста информация ”, сподели още наставникът на “мореплавателите ”.

Самият Кристиано Роналдо изрази насладата си, че още веднъж попадна в разширения състав на националния отбор на родината си за идното Евро 2024 в Германия.

" Горд съм още веднъж да представям Португалия на Европейско състезание ", написа футболистът на саудитския Ал-Насър в обществените мрежи и добави: " Да създадем всичко допустимо! "

Кристиано Роналдо към този момент взе участие на пет континентални шампионати с екипа на Португалия и подвигна купата през 2014 година.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР