Защитаващият титлата си Рафаел Надал ще играе за 16-и път

...
Защитаващият титлата си Рафаел Надал ще играе за 16-и път
Коментари Харесай

Походът на Надал на Ролан Гарос продължава - елиминира британеца Камерън Нори

Защитаващият купата си Рафаел Надал ще играе за 16-и път в кариерата си в четвъртия кръг на Откритото състезание на Франция по тенис и за общо 50-и в шампионатите от Големия шлем. Поставеният под номер 3 Надал отстрани британеца Камерън Нори с 6:3, 6:3, 6:3 по-късно повече от два часа игра. 35-годишният испанец, който е рекордьор с 13 трофея на " Ролан Гарос ", доминираше на корта, като пласира 35 печеливши удара против едвам 15 на противника.

Нори сътвори по-сериозни проблеми на Надал единствено при започване на втория сет, в който на два пъти излизаше с пробив напред, само че след 1:3 испанецът взе девет от идващите 10 гейма по пътя си към крайния триумф. Надал, който е в серия от 30 следващи извоювани сета на " Ролан Гарос ", чака конфликт с 19-годишния Яник Зинер (Италия).

18-ият в схемата Зинер пласира 44 печеливши удара и отстрани Микаел Имер (Швеция) с 6:1, 7:5, 6:3 след 2:22 часа игра. Двубоят ще бъде повтаряне на четвъртфинала на шампионата от предишния сезон, който испанецът завоюва със 7:6(4), 6:4, 6:1 по пътя си към купата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР