Защитата на бившия премиер Бойко Борисов ще сезира прокуратурата за

...
Защитата на бившия премиер Бойко Борисов ще сезира прокуратурата за
Коментари Харесай

Защитата на Борисов с контраатака. Какво следва

Защитата на някогашния министър председател Бойко Борисов ще сезира прокуратурата за дейностите на министър-председателя Кирил Петков.

Борисов, някогашният министър на финансите Владислав Горанов, и някогашният държавен представител Севделина Арнаудова, прекараха в ареста съвсем 24 часа. След освобождението си Бойко Борисов  нападна премиера Кирил Петков.

Според юриста на Борисов - Менко Менков, европрокуратурата не се занимава с проблема, а българското обвиняване не е имало избор и е трябвало да освободи арестуваните.

Защитата на Борисов подхваща контрамярка. Още в понеделник ще сезира прокуратурата за длъжностно закононарушение от страна на Кирил Петков.

„ Прокуратурата ще реши дали има задоволително данни за това и да се търси наказателна отговорност “, сподели юрист Менко Менков, съобщи bTV.

Министърът на нововъведенията Даниел Лорер беше безапелационен, че акцията против Борисов не е политическа.

„ Това е акция на престъпността, няма нищо политическо в нея. Видяхте сами по какъв начин се случи всичко, по разпоредбите, тъй че институциите би трябвало да работят, законът би трябвало да се ползва за всички “, сподели министърът Лорер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР