Малки дете беше диагностицирано с рядка форма на рак на

...
Малки дете беше диагностицирано с рядка форма на рак на
Коментари Харесай

Малко дете получава опустошителна диагноза, след като родителите забелязаха, че очите му променят цвета си

Малки дете беше диагностицирано с рядка форма на рак на очите - откакто родителите му видяха, че цветът на очите му се трансформира от светлосин на мрачен.

Ейми Уодъл, 32, споделя, че " ужасното " прекарване я е оставило с посттравматичен стрес. Тя видя, че дребното й момче, Теди, на две години, е развило кривогледство през юни 2023 година и в началото смяташе, че има мързеливо око. Въпреки това, обикновен обзор при здравен обзор през юли разкри, че кривогледството му е по-сериозно - и той беше ориентиран за спомагателни проучвания.

През септември 2023 година той беше диагностициран с ретинобластом - необичаен раков израстък на ретината. Сега Теди е с протеза на окото - откакто му извадиха дясното око. Ейми, майка у дома от Кроули, Западен Съсекс, сподели: „ Някои дни съм толкоз тъжна, тъй като Теди има едно око.

„ Не обърнах доста внимание на положението му в първо, тъй като си помислих, че може да има мързеливо око. " Между юни и август 2023 година бащата на Ейми и Теди, 45-годишният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР