Заседанието на Министерски съвет, за разлика от парламента, работи. Измина

...
Заседанието на Министерски съвет, за разлика от парламента, работи. Измина
Коментари Харесай

Борисов бесен: Ние работим, а тези в парламента - не

Заседанието на Министерски съвет, за разлика от Народното събрание, работи. Измина месец от изборите, а съзнателно се протакат решенията. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред министри в кабина в оставка.

'Днес е Велика сряда - ден на измяната, не инцидентно и Народното събрание не се събра да работи. Голяма част от умните и красивите не вървят на работа - едни обичат да спят до късно, а различен да работи, с цел да може те да подлагат на критика ", сподели още той.

" С наше решение Разпети петък е неработен ден - по този начин ще може всички вярващи да изкажат своята тъга в този ден ", разкри Борисов.

" Поредните им неистини станаха факт... и през вчерашния ден в Бюджетна комисия. Никой не предложи проект, а всички обслужиха Радев с Изборния кодекс ", счита министър председателят в оставка.

Бойко Борисов заяви, че през днешния ден се удължава изключителната епидемиологична конюнктура. Срокът ще се удължи с един месец. Още през днешния ден ще се подпише и заповедта за спомагателните 1000 лева на медиците на първа линия и ограниченията за туризма.

" Няма ли да си вървим? Цяло лято желаеха да си отидем. Вече трябваше да имат държавно управление и да са създали каквото желаят и каквото лъжеха хората - един месец се мотаят. Това са измамници ", ядосано съобщи министър председателят в оставка.

" Единствено се водят от злобата - вършат национални изменничества, колкото повече виждат, че са неподготвени и некомпетентни, толкоз по-злобни стават. Дадохме им властта, единствено ги замолихме да не ни вкарват в рецесия ", изясни Бойко Борисов и добави:

" На фона на цялата безнаказаност, при 165 души не можаха даже да съберат парламент. Нямат и кворум - то е обвързване на ръководещите. На тези, които с единогласие си одобриха ръководител на Народно събрание, гласоподават в комисии и т.н ".

" Тъжен ден е през днешния ден. За шепа пари предадоха Господ, а тези предадоха фантазиите и упованията на доста хора ", обърна се министър председателят в оставка към " ИТН " и добави: " Искат тирания и цялостно болшинство. Затова Радев потърква ръце - в този момент служебното държавно управление ще остане докато каже ".

" Вчера се заслушах в доктор Александър Симидчиев, който по принцип нищо не споделя, само че аз декларирам - за разлика от него ген. Мутафчийски е хирург, проф. Костадин Ангелов също. Кунчев, Кантарджиев - медицински специалисти. Щабът е напълно от медици ", съобщи Борисов и разяснява, че в борбата с ковид са вложени над 1 милиарда лева, а държавното управление се е водило напълно от медицината.

Премиерът в оставка забрани политически изявления на здравния министър проф. Костадин Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР