Кралските фенове получиха сърдечна нова снимка на принцеса Шарлот, когато

...
Кралските фенове получиха сърдечна нова снимка на принцеса Шарлот, когато
Коментари Харесай

Трогателната причина на Кейт Мидълтън за забавяне на пускането на снимки от рождения ден на Шарлот и Луис

Кралските почитатели получиха сърдечна нова фотография на принцеса Шарлот, когато тя навършва девет години през днешния ден.

Снимката, направена от принцесата на Уелс, демонстрира по какъв начин младежът повърхностно театралничи на открито до растение клематис с розови листенца. Беше направено през последните няколко дни в Уиндзор от Кейт и оповестено за почитателите да се насладят в формалните сметки на принца и принцесата на Уелс в обществените медии.

Снимката идва единствено седмица след нова фотография на принц Луи - сниман също от Кейт - беше пуснат, с цел да означи шестия му рожден ден и следва фурора към портрета на фамилията за Деня на майката, за който организациите за фотоси издадоха „ уведомление за заличаване “, откакто видяха, че е бил редактиран.

Уилям и Кейт - която е подложена на химиотерапия, откакто беше диагностицирана с рак - постоянно са разгласили изображения за рождените дни на децата си, само че последните фотоси на Луис и Шарлот следват нов модел. И двамата бяха оповестени напряко в обществените медии...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР