Заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Северен централен

...
Заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Северен централен
Коментари Харесай

Регионалният съвет за развитие на Северен централен район заседава в Търново


Заседание на Регионалния съвет за развиване (РСР) на Северен централен регион (СЦР) и Регионалния координационен комитет (РКК) към него се организира в Зала 314 на Областна администрация Велико Търново. Настоящото съвещание се свика и се откри от проф. доктор Любомира Попова – ръководител на Регионалния съвет за развиване на Северен централен регион и Областен шеф на област Велико Търново.

В съвещанието взеха присъединяване представители на министерства, регионалните шефове на областите от Северен централен регион, представители на общините от областите в Северен централен регион, представители на организациите на работодателите и на служащите и чиновниците на национално ниво. На днешното съвещание беше определен заместник-председател на Регионалния съвет с мандат от 01.01.2018 година до 30.06.2018 година, като това ще е кметът на Габрово Таня Христова.

Членовете на Съвета одобриха Годишна индикативна стратегия за активността на Съвета за 2018 година, а представители на Управляващите органи на Оперативните стратегии показаха настояща информация за напредъка по осъществяването на интервенциите по оперативните стратегии, съфинансирани от фондовете на Европейския съюз на територията на Северен централен регион. През първото полугодие на 2018 година ръководител на РСР на СЦР на ротационен принцип ще бъде Областният шеф на област Габрово.

Преди началото на съвещанието коледарчета от детска градина „Слънце“ изненадаха участниците в събитието. С наричания за триумф, здраве и богата година, съпроводени от забавна хореография, те демонстрираха, че добре познават българските традиции и обичаи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР