Заради бурята и проливните дъждове, клони и листа от дърветата,

...
Заради бурята и проливните дъждове, клони и листа от дърветата,
Коментари Харесай

Запушени шахти тормозят русенци

Заради бурята и проливните дъждове, клони и листа от дърветата, дружно с разнообразни виодве отпадъци са запушили множеството шахти в град Русе.

Една от жителките на Русе алармира за казуса със запушените шахти - съгласно нея това е вследствие на " идеалното разчистване " на чиновниците от компания " Чистота ". Според различен жител, казусът обаче идва от децата на Русе - " Жалко е, само че е истина ", написа той и добавя: " Правят се от зле възпитани деца, без морал! Но те не са отговорни! Виновни са комунистите и общината. Щото на българина все някой му е отговорен! Нали по този начин, уважаеми съграждани? ".

Публикацията на Лилия Василева съумя да сътвори стихия от страсти в известна Facebook група. Попаднахме на забавно предложение от Галичка Николова, която кани всички, на които не им харесва града в това положение, през днешния ден с метли, лопати, ръкавици и чували да са на улицата. " Може и арматурни железа някой да вземе да отпушим шахтите. А Общината да окаже надзор и да оцени коя е най-работната група! Да постави табелка " образцова улица ". ", написа Галичка.

Повечето от коментиралите обявата, обвързвана с казуса, считат, че хората не би трябвало да се жалват за такива неща, а вместо това да работят - " Стоим си у нас и чакаме страната да пристигна да ни почисти шахтите от ТОКУ-ЩО довлечените от водата отпадъци и листа?! Айде малко да се поактивизирате. Една шахта да почисти човек пред тях си, все е от изгода. ", гласи коментар на Ивайло, който обаче бива оборен от Даниел, чието мнение по проблема е следното: " За тая цел народа си заплаща налозите! Като съм на работа никой различен не ми прави моите отговорности. И за това вземам някаква заплата! ".



Снимки от бул. Скобелев, спирката на СБА
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР