Предизборната кампания е трудна, заради многото скандали, лепенето на етикети.

...
Предизборната кампания е трудна, заради многото скандали, лепенето на етикети.
Коментари Харесай

Даниела Везиева: Ние сме равноправна държава членка в ЕС и ще отстояваме зачитане на националните ни интереси

Предизборната акция е сложна, поради многото кавги, лепенето на етикети. Това води и до отвращение за гласоподаване, и до търсене на политическа опция. Това сподели претендентът за народен представител за българския парламент и лидер на листата за Европейския парламент от „ Български напредък " Даниела Везиева в „ Твоят ден " по NOVA NEWS

„ Ние сме равноправна страна членка в Европейски Съюз, ще отстояваме равноправно партньорство и ценене на националните ни ползи. Следващият Екологичен потенциал ще бъде друг, тъй като в последните години европейският хайлайф промени тона и модела на Европейски Съюз ", сподели тя.

Политикът уточни, че целите на „ Български напредък " включват: смяна в „ зелената договорка ", което е обвързвано с нуклеарната енергетиката и ТЕЦ-овете, биоземеделието, което би трябвало да се пребори за задоволително квоти, и индустриализацията на страната.

Политикът сподели, че целите на „ Български напредък " в акцията за Народно заседание са: приемане на тактика за дълготрайно развиване на страната, подкрепена от мнозинството; развиването на човешкия фактор; възобновяване на полезностите и достолепието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР