Заподозреният като автор на заканите срещу магистрати в последните седмици,

...
Заподозреният като автор на заканите срещу магистрати в последните седмици,
Коментари Харесай

Задържан е червеният пират, заплашвал съдия Цариградска и Мария Габриел

Заподозреният като създател на заканите против магистрати в последните седмици, прочут като " Червения корсар " е задържан.

Той е арестуван е в 20:30 ч. в София от чиновници на Главна дирекция " Национална полиция ", заяви Българска национална телевизия.

Срещу него се водеше следствие от Районната прокуратура в София за закани за ликвидиране против магистрати.

Преди дни в телевизионно изявление шефът на ГДБОП Явор Серафимов изясни, че човек с подобен псевдоним стои зад закани към арбитър Владислава Цариградска, към ротационния министър председател Мария Габриел, както и към други министри.

Според Серафимов става въпрос за голям брой закани, отправени против необятен кръг от обществено известни лица в последните седмица-две.

След изявлението му от прокуратурата оповестиха, че разследвали " лице, което води бездомнически метод на живот, употребява безвъзмезден интернет в публични здания и изпраща известия от разнообразни имейл адреси до голям брой получатели ".

Според Българска национална телевизия не се изключва опцията " аленият корсар " да е от Сливен, тъй като демонстрира осведоменост към локалните събития и вести. Първите отправени електронни писма със закани към живота на магистрати и кметовете на Сливен и Котел, общински съветници и други публични персони и предприемачи.

Очаква се Министерство на вътрешните работи да даде повече детайлности за залавянето му в петък.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР