Започваме новата година с надежда, вълнение и много нови планове!

...
Започваме новата година с надежда, вълнение и много нови планове!
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Флирт за Овните и работни постижения за Стрелците

Започваме новата година с вяра, неспокойствие и доста нови проекти! Колко от тях ще се осъществят и по кое време, това към този момент е напълно в нашите ръце. А ето и какво са ви подготвили звездите тази седмица:
Овен
На вас, Овни, началото на седмицата не е изключено да ви предложи забавни провокации в службата. Ако съумеете сполучливо да се справите с тях, ще извършите мощно усещане на значими за израстването ви хора, с помощта на които ще ви се отворят нови порти и благоприятни условия.
След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате интензивно. В много от случаите сполучливо ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.
Телец
Вие, Телци, ще сте метафизичен настроени и мощно одухотворени през седмицата. Ще сте доста състрадателни към другите и ще имате предпочитание да им помагате в компликациите. Бъдете деликатни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която оферирате.
Някои от вас ще се ангажират с креативен планове или с разнообразни обществени действия, които може да се окажат доста потребни за развиването ви.
Близнаци
Вие, Близнаци, е допустимо да получите защита или хвалба от хора, които са значими за вашето израстване и развиване. Ще сте отзивчиви и ще знаете по какъв начин да се харесате, с цел да имате триумф.
В любовен проект е допустимо нещата към вас доста да се раздвижат и да получите забавни оферти, на които ще ви е извънредно мъчно да устоите. Заетите от вас е значимо да внимават да не разгневят колегата със закачливото си държание.
Рак
Вие, Раци, при започване на седмицата ще сте доста пробивни и целеустремени и по всяка възможност ще участвате в разнообразни обществени събития. Ще срещате хора, които мощно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от изгода в следствие.
След четвъртък ще сте в действителност прочувствени. Настроенията ви постоянно ще са менят и ще плашат или озадачават близките. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате дейно, най-добре с плуване, йога или танци.
Лъв
Вие, Лъвове, се чака при започване на седмицата да започнете значими за вас планове и да сте в действителност борбени и постигащи. Ще знаете по какъв начин да се харесвате на заобикалящите.
След четвъртък огромна част от вас ще имат прогрес в любовта. Ако сте в съществено партньорство се чака да постигнете взаимни отстъпки и съгласие с колегата и да изгладите неща, които от дълго време тормозят и двете страни, а в случай че сте свободни ще постигнете прогрес с човек, който харесвате.
Дева
Вие, Деви, при започване на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Ще заявите по-директни позиции пред обичания, което доста ще улесни връзката ви.
След четвъртък ви чакат огромни промени в професионален проект. В работата може да развиете напълно нов метод към нещата и да погледнете обстановките, в които попадате под нов ъгъл, което доста ще подкрепи триумфа ви.
Везни
При вас, Везни, при започване на седмицата са вероятни разправии с сътрудници или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задания или планове. Добре е да се постараете да сте консенсусни и да не налагате мнението си непременно.
След четвъртък не е изключено да си имате работа с непознати финанси, наследства или заеми. Някои от вас ще си вършат зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.
Скорпион
В началото на седмицата е допустимо вие, Скорпиони, да се погрижите за жилищата си. Много е евентуално да предприемете ремонт, да си закупите нова мебел или апарат или да измененията обзавеждането си. Не са изключени задължения с по-възрастни родственици.
След четвъртък ще съумеете да предприемете забележителен пробив в службата и да извършите усещане на заобикалящите със знанията и уменията си. По всяка възможност ще ви се отворят нови благоприятни условия за развиване.
Стрелец
Голяма част от вас, Стрелци, при започване на седмицата ще намерят своя метод да блеснат измежду заобикалящите и да им създадат усещане със знанията, гениите и уменията си.
След четвъртък е доста евентуално да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към непосредствен до вас човек.
Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.
Козирог
Вие, Козирози, при започване на седмицата ще сте с отличен бизнес усет. Много е евентуално да стартирате нови планове или да се включите в активност, която да се окаже извънредно сполучлива и доходоносна в следствие. По всяка възможност ще кипите от сила и ще знаете тъкмо къде и по какъв начин да я влагате, с цел да вървите напред.
След четвъртък не са изключени фамилни задължения или изкарване на интензивно време с родственици.
Водолей
Вие, Водолеи, ще имате доста забавни срещи, позвънявания или известия през седмицата. Внимателно се ослушвайте за отзиви или препоръки, тъй като е допустимо в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който от дълго време ви тормози.
В началото на седмицата може да не се чувствате изключително постоянни финансово, само че след четвъртък не е изключено да припечелите спомагателни средства.
Риби
Възможно е вие, Риби, да отделите огромно внимание на финансите и работните си каузи през седмицата. По всяка възможност ще сключите значима договорка, която да ви донесе облага или ще извършите огромна инвестиция.
Ще сте доста общителни и ще ви хрумват положителни хрумвания, които ще успявате да поднасяте по най-хубавия метод на хората, от които ще зависи реализацията им.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР