Започваме без заобиколки, защото по всичко личи, че поредната операция

...
Започваме без заобиколки, защото по всичко личи, че поредната операция
Коментари Харесай

Толкова им е акълът в БФС

Започваме без заобиколки, тъй като по всичко проличава, че следващата интервенция за замазване на очите на футболната общност и търсене на оправдания към този момент е в ход. Малко за многообразие, този път " мозъците " изтласкаха напред ново лице, което да ни изяснява по какъв начин българският футбол щял да просперира. Излиза, че съгласно част от хората в БФС и професор Лъчезар Димитров чужденците са огромния проблем в родния футбол.

Толкова им е акълът, че даже не могат да седнат и да се схванат каква информация да поднесат пред медиите. Невиждана излагация! Обявиха публично, че от треньорската гилдия са внесли предложение да се забрани вратари с паспорти отвън Европейски Съюз да играят в България, само че треньорите обявиха, че е неистина, защото нямат нищо общо с това предложение. На идващ стадий пък се подготвяло ограничаващите ограничения да бъдат признати и за полеви играчи от страни отвън Европейския съюз.

Уважаеми господа, не чужденците, а безразличието, връзкарщината и посредствеността провалят българския футбол и нашите юноши. В Англия, Испания и Франция също залагат на легионери. Привличат най-хубавите чужденци, само че все пак има място и за локални момчета. Това е, тъй като са разбрали, че е належащо да поставят старания и да обръщат особено внимание на подрастващото потомство. Никой не постанова забрани, просто са стигнали до извода, че школите би трябвало да действат вярно, с цел да бъдат продуктивни. И там може да си търсят оправдания, с цел да замазват очите на хората. Не го вършат, тъй като футболът няма нищо да завоюва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР