Генералният спонсор на Левски - Palms Bet, ще вдигне двойно

...
Генералният спонсор на Левски - Palms Bet, ще вдигне двойно
Коментари Харесай

Сираков договорил двойно по-голям бюджет за Левски от следващия сезон

Генералният спонсор на Левски - Palms Bet, ще вдигне двойно парите, които дава на клуба. Това твърди " Facebook " страницата " Синя приказка ", която стана изключително известна с точните си информации " от кухнята ".

" Наско Сираков е договорил с Палмс Бет нов двойно по-голям бюджет от идващия сезон. Парите, които ще влизат в касата на клуба от генералния спонсор ще са към този момент общо съвсем 9 млн лв. на година. Другото, което Вълкът е договорил с Мило Борисов, е така наречен контракт за ръководство да отпадне и всички отговорности по него да бъдат опростени от Палмс Бет.
 Станислав Генчев с ясно изискване към Наско Сираков
Станислав Генчев с ясно изискване към Наско Сираков

Специалистът е сложил условията си на масата

Още като пристигна Наско сподели, че на Левски му трябват 3 години да се завърти колелото и да стане финансово постоянен клуб. Днес към този момент тази непоклатимост е реализирана, плюс съвсем изплатени отговорности. Това ще е добра основа на която клуба да стъпи и идващия сезон да може да се надгради към този момент и в спортно-технически проект, а не да мислим по какъв начин да плащаме задължения... ", написа " Синя приказка ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР