Започна записването за 9-ото издание на студентското състезание Рекламна академия“.

...
Започна записването за 9-ото издание на студентското състезание Рекламна академия“.
Коментари Харесай

Започна записването за „Рекламна академия“ 2022

Започна записването за 9-ото издание на студентското съревнование „ Рекламна академия “. Платформата за заявяване на присъединяване към този момент е отворена и ще бъде дейна до 14 февруари или до привършване на оптималния брой от 180 места.   

„ Рекламна академия “ е тристранен план на Нов български университет, Българската асоциация на рекламодателите (БАР) и Българската асоциация на информационните организации (БАКА).  

„ Рекламна академия “ е новаторски за българското обучение формат, който ясно демонстрира значимостта от тясната връзка сред висшето обучение в България и бизнеса. Щастливи сме, че дружно с сътрудниците от БАР и БАКА към този момент за 9-а година ще покажем и действителния позитивен резултат от тази връзка посредством стойностните планове, създадени от студентите и техните ментори практици “, споделя доцент доктор Кристиян Постаджиян, декан на Бакалавърски факултет на Нов български университет.  

Инициативата се организира под мотото „ Практиката е най-хубавият преподавател “ и ще сплоти в реализацията на общи планове студенти и потвърдени практикуващи специалисти от целия рекламен и информационен бранш в България.

„ Това съревнование дава същински познания и умения на студентите от рекламните и информационни специалности. Нещо повече, в него участниците се срещат с взаимоотношенията рекламодател – рекламна организация в занимателен и потребен формат, като минават през всички стъпки на създаването на една рекламна тактика – от брифа, през брейнсторминга и планирането до основаването на релни креативен артикули “, споделя Ненад Лозович, ръководител на УС на Българската асоциация на информационните организации.  

„ Рекламна академия “ 2022 ще се организира в хибриден формат в границите на 5 дни от 21 до 25 февруари. Участие ще имат опция да вземат 180 студенти, които ще се състезават в 18 тима. Всеки тим ще има разполагаем за съдействие и насоки двама ментори – предствител на рекламна организация и представител на компания в ролята на клиент на плана.

 „ През годините „ Рекламна академия “ се наложи като един от най-значимите студентски състезания в България. Важността на връзката със студентите, до момента в който към момента се учат, е от голямо значение, тъй като ни дава опция да се срещнем с гения им и да им дадем действителна опция за реализация в организациите и фирмите ни “, споделя Д-р Росен Мисов, изпълнителен шеф на Българската асоциация на рекламодателите.  

„ Рекламна академия “ 2022 ще започва с лекционна част във виртуална среда на 21 февруари. Практическите сесии ще се състоят присъствено в Нов български университет на 22 и 23 февруари при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. В практическата част ще имат опция да вземат участие студенти след втора година на образование в бакалавърски стратегии, както и студенти от магистърски стратегии. Презентациите на готовите тактики, противоположната връзка от експертното жури и награждаването ще се състоят още веднъж във виртуална среда на 24 и 25 февруари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР