Започна срещата на медиаторите Росен Плевнелиев и Соломон Паси, излъчени

...
Започна срещата на медиаторите Росен Плевнелиев и Соломон Паси, излъчени
Коментари Харесай

Цонев видя 2 знака в срещата с Плевнелиев и Паси

Започна срещата на посредниците Росен Плевнелиев и Соломон Паси, излъчени от ГЕРБ-СДС, с представителите на Движение за права и свободи - зам.-председателя на Народното събрание и зам.-председател на Движението Йордан Цонев и зам.-председателя на ПГ на ДвижениетоХамид Хамид.


-->
В началото на диалога посред им Йордан Цонев съобщи: " За нас е чест и отговорност да откликнем на тази покана за разговор. Самият факт, че първата политическа мощ избра вас и господин Паси за тези диалози е задоволително явен знак, който ние разчитаме по този начин: в тези и комплицирани времена отговорнотта, първо пред народа, пред българските жители за това да се излезе от политическата рецесия е извънредно значима, изключитлно огромна. И вторият знак, който разчитаме с вашето наличие тук и с наличието на президента на Атлантическия клуб, е това, че държавното управление, което би трябвало да формираме в изискванията яростна война, експанзия на Русия против Украйна, нашата принадлежност, нашата лоялнот, нашата интензивност в организациите, в които членуваме - нашите сътрудници Европейски Съюз и НАТО, би трябвало да бъде изведена пред скоби. Това са знаците, които ние разчитаме и идваме с тази настройка. Благодаря ви за поканата ".



На срещата на посредниците Плевнелиев и Паси с представителите на Движение за права и свободи Йордан Цонев и Хамид Аемид присъстава и дипломат Бисерка Бенишева " с доста, доста мощна известност и насъбрана мъдрост в региона на интеграцията на България в институциите на Европейски Съюз и НАТО ", както я показа Плевнелиев, който дружно с Паси тя съпровожда.

След края на диалозите Плевнелиев и Паси ще дадат изказване в парлламента, защото задачата им завършва с тази среща след диалози с ГЕРБ-СДС и " Български напредък " в събота. Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България отхвърлиха да се срещат с посредниците, излъчени от ГЕРБ-СДС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР