Започна делото срещу прокурорския син Васил Михайлов в Софийския районен

...
Започна делото срещу прокурорския син Васил Михайлов в Софийския районен
Коментари Харесай

Прокурорският син набил и бащата на Луиза Григорова

Започна делото против прокурорския наследник Васил Михайлов в Софийския областен съд. Срещу Михайлов има повдигнати няколко обвинявания, измежду които за хулигански прояви и телесни повреди. Прокурорският наследник е упрекнат и в закана за ликвидиране против към този момент някогашната му другарка.

Делото против прокурорския наследник още не беше тръгнало всъщност поради отсъствието на 8 очевидци. На днешното съвещание четирима от тях бяха наложително доведени. 

Пред съда един от обвинителите по делото и другар на Васил Михайлов - Никълъс Тодоров разказа за зверствата осъществявани от прокурорския наследник. 

По думите му един от пострадалите е и бащата на актрисата Луиза Григорова - Красимир Григоров, който бил повален с един пестник на пешеходна пътека от пернишкия бияч. Нападението станало по време на абитуриентските балове в Перник.

" Васил бил измежду зрелостниците, бащата на актрисата зад него на улицата. В един миг младежът се обърнал, доближил се и му блъснал кроше. Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил сниман на видео както множеството изцепки на Васил ", споделя Никълъс пред съда. Той описа и за случай, в който Васил Михайлов нанесъл побой и над служител на реда. 

Приятелят му Никълъс Тодоров също бил жертва на прокурорския наследник. Според обвиняването боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка в центъра на Перник. Васил го повикал по телефона, с цел да се схванат, тъй като Никълъс бил нарекъл гаджето му " тая ", написа " Телеграф ".

Още щом Никълъс с приятелката си пристигнали, Васил почнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, само че през ноември 2021 година в заведение в Перник. Той не се оплаквал в полицията, тъй като не помнел какво е станало. Причината за багра, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския наследник. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, изясни отвън залата, че постоянно племенникът му бил предизвикван, излиза наяве още от изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР