Започна бдението, което ще продължи четири дни, докато тленните останки

...
Започна бдението, което ще продължи четири дни, докато тленните останки
Коментари Харесай

Кейт се накичи с бижутата на Елизабет II и Даяна

Започна бдението, което ще продължи четири дни, до момента в който тленните остатъци на починалата кралица Елизабет II са в Уестминстър Хол в Лондон. Войници от церемониални подразделения на английската войска ще се редуват да пазят ковчега на шестчасови смени.

Ковчегът на кралицата беше подложен на издигната платформа в Уестминстър Хол след тържествена върволица от Бъкингамския замък. След това крал Чарлз Трети и други високопоставени членове на кралското семейство напуснаха Уестминстър Хол, до момента в който събралите се извън хора скандираха: " Бог да пази краля! "

-->

От късния следобяд през днешния ден жителите може да влизат в Уестминстър Хол и да минават около ковчега на кралицата, с цел да отдадат почитта си, предава Българска телеграфна агенция.

" Кейт Мидълтън носи загатна за Елизабет Втора покрай сърцето си " - това написа People, съобщавайки, че новата принцеса на Уелс и брачна половинка на принц Уилям е била снимана с брошката на починалия монарх, до момента в който пътува от Бъкингамския замък до Уестминстър Хол.

Информацията е доказана от Лорън Кийна - публицист и редактор на The Court Jeweller, като съгласно медията Елизабет Втора е носила бижуто във форма на листо, обсипано с диаманти и перли, в Сеул на 21 април 1999 година

Заедно със специфичната брошка, Кейт е носила и обеци с перли от Колингууд на починалата си свекърва принцеса Даяна, съобщава People, цитирайки Kiehna.

Според The ​​Court Jeweller Меган Маркъл също е носила перлени и диамантени обеци, подарени от Нейно Величество.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР