Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но

...
Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но
Коментари Харесай

Майката на полицайката от катастрофата със Семерджиев: Тъп народ! Искат да ни линчуват!

„ Заплашват ни с ликвидиране! Опитах се да обясня истината, само че ни назовават проститутки и желаят да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова държанка, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, само че повече детайлности ще мога да кажа, откакто приключат следствените дейности “.

Това споделя пред „ България Днес “ Бистра Радева – майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ Симона Радева. Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена работа, откакто вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в Министерство на вътрешните работи, че служителка на вътрешното ведомство, имаща връзки с татуирания Семерджиев, е била в джипа и занапред ще се откриват нейните връзки.

Източници от силовото министерство настояват, че младата полицайка е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути. Радева била отведена наложително в столичното разследване, като помогнала по-рано на Семерджиев да се укрие. Това се е случило, като му е донесла стълба, с която да влезе в дома си през прозореца, а не през вратата.

„ Опитах се да напиша във Facebook истината, само че бях грубо нападната. Може да ревизирате в нейното полицейско ръководство – тя е извънредно съзнателен и безукорен чиновник. Има арестувания на водачи за опиати и алкохол, смъква номера и е безкомпромисна. Нямам концепция цялата тази мръсотия от кое място се изля. Не е обикновено да я заплашват с ликвидиране и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ “, сподели още пред вестника майката на полицейската служителка от столичния квартал „ Надежда “.

Тя изрично отхвърли слуховете за интимни връзки сред щерка ѝ и арестувания Георги Семерджиев и изказванията, че тя е била до него във съдбовната нощ на 5 юли, когато Семерджиев аргументи жестоката злополука и починаха две млади девойки.

„ Симона има сериозен другар от три години, няма по какъв начин да има нещо с този човек. Като си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се разяснява “, добави родителката.

Майката на Симона опроверга обвиняванията против по-голямата от двете ѝ дъщери и с друго изказване.

„ Няма по какъв начин при този удар тя да няма даже синина по тялото си “, разяснява още Бистра Радева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР