Заплахи, агресия и тормоз от психичноболна жена - за това

...
Заплахи, агресия и тормоз от психичноболна жена - за това
Коментари Харесай

Психичноболна жена тормози цял блок в София: Напада и обижда хората

Заплахи, експанзия и тормоз от психичноболна жена - за това алармират поданици на столичния квартал „ Младост “. Как се живее в непрестанни кавги и боязън и има ли решение на казуса ревизира екип на „ Тази заран “.

Хората в блока описват, че казусът е от близо три месеца. Жената е на 50 година и заплашва съседите с физическа експанзия. Обиждала ги, а от време на време даже залоствала вратата на жилищния блок, с цел да не могат да излязат.

Жена описа, че в понеделник, когато излизала, психичноболната жена я нападнала в тил и почнала да я рита и наскърбява. Блъснала я по стълбите. След подаден сигнал на тел. 112 пристигнал екип на полицията.

Потърпевшата жена обяснила за случилото се и че има подадени доста сигнали против нея. От полицията ѝ споделили, че нямат компетенциите да създадат каквото и да било.

И други хора от блока описаха за непрестанната експанзия на психичноболната жена. Съседите се оплакват, че след множеството подадени сигнали полицията бездейства.

От Столична дирекция на вътрешните работи обявиха за bTV, че на този адрес са подавани четири сигнала за тормоз от стара жена. На втория сигнал дружно с полицията дошъл и екип на Спешна помощ. Жената отказала да бъде прегледана. При четвъртия сигнал дошъл още веднъж екип на полицията, който отвел дамата в психодиспансер.

Съседите обаче се тормозят, че това решение ще бъде краткотрайно и още веднъж психичноболната жена ще се прибере у дома.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР