Всички хора със зелени пръсти знаят, че пролетта е идеалното

...
Всички хора със зелени пръсти знаят, че пролетта е идеалното
Коментари Харесай

„Лесният“ трик за подрязване на босилек на градинаря ще „удвои реколтата ви“ за нула време

Всички хора със зелени пръсти знаят, че пролетта е идеалното време за сеитба на босилек, само че един специалист по градинарство показа малко известна трик, който ще " удвои реколтата ви ".

Листната билка е придобила известност поради отличителния си усет, който нормално се прибавя към салати, паста и ястия с пица. Може да се отглежда от семена на закрито или да се закупи като саксийно растение и се смята за „ елементарно “ за гледане от Кралското градинарско сдружение (RHS).

Нещо повече, елементарно е да отглеждате нови растения босилек от резници, което го прави доходоносен вид за тези с стеснен бюджет. С билката, подготвена за събиране през юни, един гуру по засаждане разкри остроумен трик, който ще ви помогне да извлечете максимума от реколтата си.

Екологичният производител на зеленчуци Джейми Уолтън, който се назовава @nettlesandpetals онлайн, се обърна към TikTok, с цел да призове градинарите да не дърпат обособени листа от босилек. Той сподели: „ Може да е изкушаващо да извършите това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР