Заплахата на президента на САЩ Доналд Тръмп да преразгледа споразумението

...
Заплахата на президента на САЩ Доналд Тръмп да преразгледа споразумението
Коментари Харесай

Отпор срещу решението на Тръмп за Иран

Заплахата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да преразгледа съглашението за нуклеарната стратегия на Иран се натъкна на опозиция, съобщи АП.

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш разгласи, че мощно се надява, че съглашението за иранската нуклеарна стратегия ще остане в действие.

 Тръмп: До 60 дни ще решим за глобите против Иран Обновена
Тръмп: До 60 дни ще решим за глобите против Иран

Шесторката желае да се резервира съглашението

Съединени американски щати нарушиха духа и буквата на интернационалното съглашение за иранската нуклеарна стратегия. Това означи непрекъснатият представител на Техеран в Организация на обединените нации в писмо до генералния секретар на международната организация Антониу Гутериш.

Международната акция за възбрана нуклеарното оръжие разкритикува остро решението на президента на Съединени американски щати. Според неправителствената организация позицията на Доналд Тръмп прави по-трудно контрола над оръжието за всеобщо поразяване.

 Рохани: Иран няма да се огъне
Рохани: Иран няма да се огъне

Ще сложи Съединени американски щати в изолираност

Саудитска Арабия обаче приветства смяната в политиката на Белия дом по отношение на Техеран. Израелският министър на разузнаването Израел Кац не пропусна да означи, че Иран е новата Северна Корея.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР