Запитвали ли сте се някога кое прави Стрелците толкова очарователни,

...
Запитвали ли сте се някога кое прави Стрелците толкова очарователни,
Коментари Харесай

21 тайни от характера на Стрелците

Запитвали ли сте се в миналото кое прави Стрелците толкоз очарователни, само че и в това време някак хлъзгави?

Навлизайки в интервала на тази магнетична зодия, взехме решение да се потопим в дебрите на характера ѝ. Ето какво не знаем за неуморните купонджии на зодиака:

1. Те са непоправими мечтатели

Стрелците са преди всичко огромни оптимисти, които обичат да мечтаят на едро. Винаги мислят положително за утрешния ден и с голяма вяра за бъдещето. Много неща могат да ги натъжат или да ги накарат да видят живота от отрицателната страна.

2. Стрелците са доста откровени

Тактичността не им е непозната, само че когато се постанова знаят тъкмо по какъв начин да кажат истината и да бъдат обективни.

3. Те са остроумни и имат необикновено възприятие за комизъм

На представителите от тази зодия просто им е вродено да виждат занимателното във всяка една обстановка и несъмнено знаят по какъв начин да се ухилен даже и в най-тежките моменти от живота си. Те са с изострен разум и могат отлично да отвърнат на нападки и то в шеговита форма.

4. Пристрастени са към свободата и независимостта

Никой не може да дефинира на един Стрелец по какъв начин да си живее живота и какви решения да взима. Той е изцяло самостоятелен и прави единствено това, което е по волята му. Ако обичате представител от тази зодия и желаете да му го покажете, просто в никакъв случай не се опитвайте да го контролирате.



5. Често са неспокойни и нетърпеливи

Въпреки че не го демонстрират външно, Стрелците от време на време са извънредно нетърпеливи. Обикновено работят бързо и чакат новите провокации с разтворени прегръдки.

6. Много са проницателни

Някои от тях могат да безусловно да прочетат мислите ви. Интуицията им е съвсем безпогрешна и несъмнено не са лишени от обществена просветеност. Отлично схващат от подмятания и елементарно реализират единодушие с другите.

7. Мразят лъжата

Както към този момент споменахме, Стрелците са безпределно интуитивни и е въпрос на няколко минути да усетят, че ги лъжете. И в случай че схванат, че ги подвеждате няма да ви отделят нито секунда повече.

8. Ненавиждат егоистите

Стрелците са алергични към алчните хора, които само взимат без да дават. Те избират да бъдат сами, в сравнение с в компанията на лакомец.

9. Те постоянно мислят няколко крачки напред

Представителите от тази зодия са прозорливи, макар че от време на време не им проличава и с помощта на вродената си просветеност, съумяват да премислят добре идващите си ходове. Те постоянно мислят в вероятност.

10. Непокорни са

Свободата е може би най-важното нещо за Стрелците, а също и връзката с природата. Те обичат да се осамотяват и просто да се любуват на красивата панорама. Мразят да се усещат притиснати и следени.

11. Могат да бъдат безскрупулни, когато се усещат засегнати

Несправедливостта е извънредно мъчителна за Стрелците и когато са упрекнати в нещо, което не са направили ще създадат всичко допустимо, с цел да си отмъстят. Освен това те постоянно са подготвени да изправят и да кажат истината, каквото и да им коства това.

12. Не се опасяват от опасности

Затова и доста от тях се пристрастяват към хазарта. Те знаят отлично, че единствено този, който рискува може да реализира повече в живота и това е повода за смелостта им.



13. Те са изобретателни и доста любознателни

Можете в действителност да впечатлите представител от тази зодия, единствено в случай че му кажете нещо ново за живота. Обожават да уголемяват знанията си непрекъснато и по тази причина множеството от тях са доста начетени. Най-много се вълнуват от изкуства.

14. Спонтанни са и постоянно са в центъра на купона

Винаги е занимателно да бъдеш към Стрелец. Той несъмнено знае по какъв начин да се забавлява и то без да го възнамерява.

15. Обичат да потвърждават правотата си

Представителите на тази зодия са амбициозни и знаят, че могат да се оправят с всичко. Ако извършите грешката да им кажете, че са неспособни да свършат нещо, ще съжалявате и то горчиво.

16. Умеят да подреждат целите си

Стрелците не отделят време за непотребни драми или маловажни проблеми. Те се концентрират напълно върху значителните неща от живота и са подготвени да реализират задачите си.

17. Разумни са даже и в любовта

Тази зодия доста внимава в кого се влюбва. Но когато това се случи, знае по какъв начин да ощастливи избраника си. Въпреки че постоянно са обект на интерес от противоположния пол, Стрелците напълно не обръщат внимание на всекиго.



18. Умеят да прикриват страстите си, когато са тъжни

Ако Стрелецът се усеща засегнат, той ще се усамоти с страстите си и ще се пробва да ги преглътне, без да ги разисква с някого. Затова от време на време имат свойството просто да изчезват.

19. Не са злопаметни

Дори и да сте ги обидили, те ще предпочетат да не помнят и да продължат напред, вместо да се сърдят. Едно от чудесните им качества е, че умеят да оставят всичко неприятно в предишното.

20. Много са отдадени на околните си

Любимият човек и околните на представителите от тази зодия постоянно ще имат поддръжката им. Стрелците са извънредно жертвоготовни за тези, които обичат и са подготвени на всичко, когато обичаните им хора имат потребност от тях.

21. Винаги са подготвени за нови прекарвания

Стрелците ненавиждат инертността и постоянно търсят метод да се разнообразят. Те са рисковано настроени към света и рядко се задържат на едно място. Цял живот са отворени към нови благоприятни условия и завършения. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР