Запитана за бъдещето на в ПСЖ, министърът на спорта на

...
Запитана за бъдещето на в ПСЖ, министърът на спорта на
Коментари Харесай

И от френското правителство вече се молят на Мбапе да остане в ПСЖ

Запитана за бъдещето на в ПСЖ, министърът на спорта на Франция Роксана Марачиняну също удостовери, че мощно се надява нападателя да остане в Лига 1.

Младокът има контракт до лятото на 2022-а година и спекулациите за неговото бъдеще не стопират от месеци, а за максимален любимец за подписа му е считан. Подобен трансфер при всички положения би имал съществени финансови размери и към момента не е ясно дали мадридчани биха били склонни да се разделят с такава солидна сума, изключително в изискванията на пандемия и финансова рецесия.

Именно в отговори на тези спекулации се изрече и запитана за личното й мнение Марачиняну. Във вторник Мбапе вкара три попадения във вратата на при солидната победа на парижани на “” с 4:1.

“Хубаво е да го видя да играе по този начин. Казах му, несъмнено, Килиан, остани във Франция. Ние се нуждаем от теб, желаеме да продължим дружно, изключително когато играеш по този начин. ПСЖ се нуждае от теб, почитателите се нуждаят. Младите спортисти и младите футболисти се нуждаят от добър образец. Днес по този начин или другояче е мъчно да напусне Франция (в изискванията на криза), тъй че би трябвало да остане тук,” разяснява с усмивка Марачиняну.

От френският гранд са подготвени да предложат нов контракт за четири години на Мбапе, който да го задържи във френската столица, и да го изравнят по възнаграждение с рекодния трансфер в света на футбола -, за който от ПСЖ заплатиха 220 милиона евро.
Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 16 февруари  Барселона 1:4краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР