Записът днес беше отвратителен. Те си наприказваха всичко, което мислят

...
Записът днес беше отвратителен. Те си наприказваха всичко, което мислят
Коментари Харесай

Тошко Йорданов разкри дали е казал, че КПКОНПИ трябва да се превърне в бухалка


Записът през днешния ден беше непоносим. Те си наприказваха всичко, което мислят и се излъчиха онлайн. Кое не е скандалното в думите на Христо Иванов? Стана ясно, че етикетът „ Мафия “ е лепнат без всякаква логичност. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Има подобен народ (ИТН) Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 628
„ За тях беше проблем, че ние не сме 100% мафия към този момент. Това е грозно. Проблемът е, че се вършат сделки. Оказа се, че персоналните упоритости са най-важни “, разяснява той.

Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година се обърна към Филип Попов и го попита дали не се усеща афектиран от унизителното отношение и това, че от тях не зависи нищо. „ Това е долно и тъпо. Вие сте фиктивен притежател на мандата “, укори го той.

Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година отхвърли да е казвал, че КПКОНПИ би трябвало да се трансформира в бухалка. " Корнелия Нинова беше там, може да удостовери. Законът за КПКОНПИ бе непоносимо неприятен. Аз споделих, че не трябва да вършим закон, като предходния на ГЕРБ, който да се трансформира в бухалка. При един непокътнат основен прокурор нямаше да имаме този проблем. Трябва да има способи за регулация. Не съм казвал, че ще сме „ бухалка “. Питайте Ива Митева, която също участва “, изясни Йорданов.

Той нападна представителят на кабинета на Кирил Петков с изказванията, че проблемът с КЕВР, се дължал на Лена Бориславова. Йорданов описа, че е станал скандал, при който Бориславова се развикала на Ива Митева, която била написала закона. Тя упорствала една от точките да се отстрани и прецизирала, че не я интересува. Въпреки това Йорданов бил дал своя вот, подкрепяйки нейното предложение, тъй като бил съдружен сътрудник.

На въпрос каква ще е ориста на Има Такъв Народ оттук-нататък, Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година съобщи: „ Избирателят взема решение “. „ Ако не бяхме ние към момента щеше да ръководи ГЕРБ, а Бойко Борисов да е министър-председател, да пазари депутати и да живеем в мракобесни времена. Ние лицемерно няма да постъпваме “, акцентира Йорданов.

„ В българската политика се оказа значимо да излизаш и да лъжеш непосредствено в очите. Лицемерието е огромно. Ние на това няма да се вържем “, акцентира ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР