Мартин Кемп разкри, че е открил тумор на главата си

...
Мартин Кемп разкри, че е открил тумор на главата си
Коментари Харесай

Мартин Кемп разкрива момента, в който е открил мозъчния си тумор на снимачната площадка в Лос Анджелис

Мартин Кемп разкри, че е разкрил израстък на главата си след работа по епизод от The Outer Limits, наименуван Blood Brothers.

62-годишният артист и музикант изигра професор на име Майкъл Дейтън, който „ откри формулата за безконечен живот “. Нещата обаче стартират да се объркват и героят му остарява бързо, само че не може да почине. За сцената Мартин трябваше да носи плешива шапка със сива тънка коса.

Той сподели, че туморът „ изглеждаше като Айерс Рок “ в този миг и добави, че се вижда даже с плешивата шапка. Говорейки в неговия подкаст FFS и на неговия наследник Роман! Моят татко е Мартин Кемп, той разкри, че туморът се е „ издигнал към един инч “ в този миг, само че той го пренебрегва известно време.

Той сподели на сина си: „ Тогава внезапно стартира да порасне доста бързо в границите на няколко седмици, той стана съвсем с дебелина от един инч. " Когато Роман попита за какво Мартин остави тумора да пораства, той сподели: „ Е, когато си счупиш ръката, получаваш малко в допълнение количество калций, което я покрива...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР