Запис от камерите от снощния инцидент в Стара Загора, при

...
Запис от камерите от снощния инцидент в Стара Загора, при
Коментари Харесай

Заради катастрофите. Камери на всяка крачка в Стара Загора

Запис от камерите от снощния случай в Стара Загора, при който кола опустоши моторист на централно кръстовище, ще бъде оповестен още през днешния ден. Това заяви старозагорският кмет Живко Тодоров.

Това е жестоко тъпчене на Закона, водачите навлизат в насрещното придвижване, а колата опустошава чакащите на тротоара. " Ето ви случай, в който има камери и светофари и водачът навлиза в кръстовището на червен светофар ", разяснява Тодоров. За Празника на Стара Загора, общината анулира огромна част от празничните събития, тъй като не смятам, че е време за тържества след тези произшествия, уточни кметът на Стара Загора.

Той увери, че на всички основни точки по старозагорските кръстовища, на които към момента няма камери, ще бъде сложено видеонаблюдение.

Това е единствено една от ограниченията, които локалната власт, дружно с Пътна полиция и другите институции, ще подхващат да лимитират пътните катастрофи в регионалния град.

Сред по-сериозните ограничения, които общината подхваща, е сформирането на работна група с полицията, която да обходи основните кръстовища и да набележи ограничения за обезопасяването им, както и  ще се набележат и местата за противозаконни гонки и дрифтове.

Вярваме, че ще се вземат съответни ограничения и реципрочни санкции за сходни водачи, сподели кметът на Стара Загора Живко Тодоров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР