Запазва се общественият инстинкт, че коронавирусът е нещо опасно, но

...
Запазва се общественият инстинкт, че коронавирусът е нещо опасно, но
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Хората са 50 на 50 за справянето на правителството с коронавируса

" Запазва се публичният инстинкт, че коронавирусът е нещо рисково, само че не трябва да се преувеличава тази заплаха, с цел да не се стига до под паника публични положения, които не оказват помощ на оправянето с вируса ". Това сподели Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп ", във връзка, обвързвано с ограниченията и настройките на обществото към тях.
По думите му отношението на българите към противоепидемичните ограничения е толерантно.
" Оценката за политическата работа на държавното управление е обичайно ниска, само че оценката за оправянето му с епидемията е по-балансирана - нещо като 40 на 50. 40 и нещо ще кажат, че не се оправят, а 50 и от горната страна ще кажат - оправят се ", разяснява социологът и добави, че тази оценка не се е трансформирала от предходното изследване.
В предаването " Нещо повече " Симеонов уточни, че на тематика приходи обстановката е неприятна, само че мрачните трендове, които започнаха напролет, не са се развили до дъно:
" Това е една от аргументите българите да не престават да правят оценка ограниченията като по-добри от това, което виждаме по света ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР