Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си с луксозна

...
Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си с луксозна
Коментари Харесай

Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си във Варна с луксозна къщa на селo

Хора с положителни финансови благоприятни условия сменят жилището си с първокласна къща, описаха брокери на парцели. Голямо е търсенето на къщи от редови вид, при които няколко идентични къщи са в един комплекс, само че имат настрана дворно място.

Тези парцели не са евтини, само че за сметка на това са първокласни. Хората постоянно желаят да живеят в по-хубав и по-просторен дом, предава вестник " Труд ".

Тези, които към този момент имат огромен апартамент, преценят опцията да се пренесат в къща с двор. Къщата има редица преимущества – място където да играят децата, през лятото в двора може да бъде подложен басейн. Всичко това прави къщите привлекателни за хората с положителни финансови благоприятни условия.

Най-голямо е търсенето на къщи на 20-30 километра от София, Пловдив, Варна и другите огромни градове в страната. Така притежателите на парцела имат бърз достъп до огромния град и не се лишават от удобствата в него.

Има търсене и на по този начин наречените “умни къщи ", изключително от страна на хора в бранша на осведомителните технологии. Смарт къщите са нещо, което малко клиенти могат да си разрешат, само че за което брокерите получават от ден на ден запитвания - изключително от хора от IT бранша.

Има купувачи, които работят в огромни интернационалните компании и държат на това къщата им е да е “умна ", да има добра изолираност, добра връзка, личен източник на електрическа енергия, термопомпа, и така нататък Всичко това изисква по-голяма първична инвестиция, само че по-късно разноските за отопление през зимата и за изстудяване през лятото са по-малки.

Освен това " умните “ къщи оферират по-голямо улеснение, тъй като да вземем за пример не се постанова носенето на дърва за печката през зимата.

Остава мощно търсенето на необзаведени жилища, които притежателите могат да обзаведат по собствен усет. Често купувачите желаят жилищата да са приключени “до ключ ". Това значи, че имат настилки, шпакловка, замазка, багра и така нататък Новият притежател би трябвало единствено да подреди дома си.

Има търсене и на изцяло подготвени и обзаведени жилища. Но такива жилища купуват най-вече с капиталова цел. Когато човек купува дом за живеене, най-често желае да наложи своя личен жанр.

На пазара има и обзаведени жилища, в които мебелите са определени от дизайнери, и където човек незабавно може да се нанесе без никакви основни разбърквания. Но цените на тези парцели са много високи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР