Запалянковците на срещата Локомотив-ЦСКА са масово без маски и почти

...
Запалянковците на срещата Локомотив-ЦСКА са масово без маски и почти
Коментари Харесай

Мачът ”Локомотив”-ЦСКА: Без маски, без дистанция, без контрол на стадиона

Запалянковците на срещата Локомотив-ЦСКА са всеобщо без маски и съвсем няма никаква отдалеченост посред им, което са двете най-важни условия за провеждането на днешната среща.
Хиляди фенове следят дуела за Купата на България сред Локомотив Пловдив и ЦСКА на Националния стадион „ Васил Левски “. Повечето от почитателите са без маски, макар че такива бяха раздавани на всички на входовете, оповестява БГНЕС.

Пропускането на хора в секторите стартира два часа преди началото на срещата. Решението и подготовката за провеждането на мача бе взето преди няколко дни. През последните дни пандемията от ковид у нас не утихва и броят на инфектираните непрекъснато пораства. 158 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през последното денонощие. Общо случаите на коронавирусна зараза, доказани у нас, все още са 4989. От тях дейни са 2083. Излекувани са към този момент 2676 лица, 94 от които са регистрирани през последното денонощие.

На трибуните на Националния стадион участват здравният министър Кирил Ананиев и спортният министър Красен Кралев, който тази заран се закани, че ще се работи безкомпромисно. Ако през днешния ден феновете не съблюдават всички въведени ограничения, ще се мисли за тотално прекъсване на почитателите от стадиона, само че след консултация със здравните управляващи. Причината да се позволен 12 000 ентусиасти е огромният потенциал на стадиона – 44 000 фенове. Това значи, че са позволени по-малко от 30%. /БГНЕС
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР