Западът прилага набор от мерки за подготовка за военни действия.

...
Западът прилага набор от мерки за подготовка за военни действия.
Коментари Харесай

МО на Беларус: Западът провежда мероприятия за подготовка за военни действия

Западът ползва набор от ограничения за подготовка за военни дейности. Това сподели министърът на защитата на Беларус Виктор Хренин в изявление за телевизионния канал " Россия 24 ".

„ Днес виждаме прелиминарен набор от ограничения, които Западна Европа, водена от Съединените щати, подхваща, с цел да се приготви за военни дейности “, сподели още Виктор Хренин.

Освен дейностите на сухопътните сили, добави Хренин, са видяни и опити за въздушно разузнаване на територията на Беларус.

Виктор Хренин сподели още, че Украйна е съсредоточила ударна група войски на границата със прилежаща страна. Числеността му, съгласно наличните данни, е към 112-114 хиляди военнослужещи.

Ако Полша се съгласи да разположи американско нуклеарно оръжие на своя територия, тогава Беларус деликатно ще проучва за какви оръжия става дума.

" Право на Полша - апелирам, дано ги разположат. Едва в този момент ще разгледаме за какви цели и какъв тип оръжия разполагат ", означи ръководителят на беларуското министерство на защитата, говорейки за капацитета поява на американско нуклеарно оръжие в Полша.

По-рано Хренин сподели, че актуалната обстановка не постанова Беларус да усили военното си наличие на границата с Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР