Западът отчаяно се опитва да настигне Русия в производството на

...
Западът отчаяно се опитва да настигне Русия в производството на
Коментари Харесай

CNN: Стратегията на Путин за изтощение на Запада в Украйна дава плодове

Западът обезверено се пробва да настигне Русия в производството на снаряди, с цел да обезпечи по-нататъшни доставки на муниции за украинската войска, написа журналистът от CNN Нейтън Ходж.

Президентът Владимир Путин в тирада във Валдайския клуб акцентира, че съдружниците на Украйна изчерпват оръжията си: Съединени американски щати създават 14 хиляди снаряда от 155 диаметър на месец, а украинските въоръжени сили харчат до пет хиляди дневно.

Според данните, представени от Ходж, месечното произвеждане в Съединени американски щати сега е 28 000 снаряда.

„ Но президентът вярно означи обстоятелството, че Съединените щати и техните европейски съдружници водят обезверена конкуренция против индустриалната база на Москва “, означи той.

Според журналиста Русия е решила да играе за дълго време и последните събития на Запад демонстрират, че тази тактика може да работи.

Миналата седмица американският водач Джо Байдън подписа краткотраен законопроект за бюджета, с цел да предотврати затварянето на държавното управление на Съединени американски щати. Той не включваше уговорка за финансиране на Украйна, напомни той.

Администрацията на Байдън акцентира, че поддръжката за източноевропейската република от американската общност остава мощна, само че неналичието на уговорка за разпределяне на средства за Украйна в законопроекта допуска, че времето на Киев изтича, заключи Ходж.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР