Заобиколени сме от една политическа риторика, почти шизофренична. Всички искат

...
Заобиколени сме от една политическа риторика, почти шизофренична. Всички искат
Коментари Харесай

Петков: Заобиколени сме от шизофренична риторика - всички искат кабинет, а отказват да говорят за приоритети

Заобиколени сме от една политическа реторика, съвсем шизофренична. Всички желаят държавно управление, а отхвърлят да приказват за значимите цели. Нямаше един коментар или въпрос по нашата декларация, разясни той. Това съобщи пред публицисти съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков преди началото на делото си против Бойко Борисов.

Обединението към цели, полезности, политики би трябвало да стане освен в равнище парламент, а на равнище народ като цяло. Ние би трябвало да обединим всички сили да има повече хора, които да се интересуват от същинските проблеми на деня, разясни депутатът.

По отношение на третия мандат някогашният министър председател уточни, че възможностите за кабинет са дребни. Ще приказваме с всеки за политики, без значение на коя партия бъде връчен мандата. В взаимозависимост от политиките, ще забележим дали имаме червени линии, добави Петков.

Той разяснява и нагорещила се в последните дни тематика по отношение на уговорката на България да понижи въглеродните излъчвания. Петков бе безапелационен,че няма условие за затваряне на ТЕЦ-овете. Намаляването на излъчванията не е еднакво на затваряне. Има разновидности за контролиране на мощностите. Може да желаяме дерогация, дружно с Румъния и Гърция за отсрочване на този ангажимент във времето, добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР