Отборът на Интер официално започна празненствата по честването на спечелената

...
Отборът на Интер официално започна празненствата по честването на спечелената
Коментари Харесай

Интер победи Торино и даде старт на шампионския парад

Отборът на Интер публично стартира празненствата по честването на извоюваната 20-та купа от шампионата на Италия. „ Нерадзурите “ победиха Торино с 2:0 в ранния неделен мач от 34-ия кръг на Серия „ А “, след което се насочат към центъра на града, с цел да честват с тифозите си на площад „ Дуомо “.

След скучно първо полувреме, Интер реши всичко в дуела след почивката. В 49-ата минута Тамезе получи пряк червен картон за нарушаване против Мхитарян наоколо до полето и остави „ биковете “ в понижен състав. Само в границите на 4 минути – сред 56 и 60, на два пъти се разписа Хакан Чалханоглу, с което предреши всичко в дуела.

Турският национал първо вкара след мощен удар с левия крайник, а по-късно беше прецизен и от дузпа, пращайки кълбото в горния десен ъгъл на безпомощния вратар Ваня Милинкович-Савич.

До края на срещата оборотите сензитивно спаднаха, а играчите на Симоне Индзаги не разрешиха на Торино да мисли даже за почетно попадение.

С триумфа Интер записа своята 20-та суха мрежа в шампионата, което е безспорен връх в клубната история с горделив собственик Ян Зомер. Двубоят на „ Сан Сиро “ ще се запомни и с обстоятелството, че стана първият в историята на Серия „ А “ с напълно дамска съдийска бригада.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР